Turistvisum till Thailand Visa full storlek

Turistvisum till Thailand

Här kan du ansöka om visum till Thailand. Visum behövs om du tänkt stanna i Thailand i mer än 30 dagar.

Mer detaljer

760 kr

Så här ansöker man om visum till Thailand.

Vi är ett ombud och kan hjälpa dig med söka visum till Thailand.

Med ett turistvisum till Thailand kan du stanna i 60 dagar per inresa. Det går också att förlänga visumet på plats i Thailand med ytterligare 30 dagar för totalt 90 dagar per inresa. Om du vill förlänga visumet får du själv besöka Immigration Bureau när du kommit till Thailand.

Ett visum för en inresa (single entry) är giltigt för inresa i 3 månader. Du måste alltså resa in i Thailand senast tre månader efter att du skickat in din visumansökan. Dagarna du får stanna i Thailand börjar räknas när du landar i Thailand. Double- och triple entry-visum gäller för inresa i 6 månader och du måste alltså göra sista inresan i Thailand senast 6 månader efter att du skickat in din ansökan

Du behöver följande:

      • En ansökningsblankett, komplett ifylld (blanketten hittar du här). Läs hur man fyller i blanketten genom att klicka här
      • Skriv under ansökan.
      • Passet i original som är giltigt minst 6 månader till efter inresedatumet (12 månader för double entry) samt oskadat.
      • Kopia av ditt pass. Bifoga en kopia av identitetssidan i ditt pass tillsammans med passet i original.
      • Två (OBS: 2 stycken) passfoton i färg som är max 6 månader gamla. De ska vara 45×35 mm och med vit bakgrund. (Måste vara riktiga id-/körkortsfoton, inga hemmagjorda foton godtas)
      • Kopia av din flygbiljett eller bokningsbekräftelse, som tydligt visar inrese- samt utresedatumen. 
      • Resplan. Om man söker visum för två eller tre inresor behövs enligt ambassadens regler biljetter för samtliga inresor. Ifall man på förhand inte kan ordna biljetter, kan ambassaden eventuellt göra undantag om man skriver en resplan och redogör för sina ut- och inresor. Skriv ett brev på engelska med egna ord och inkludera minst följande:
        • Ditt namn och personnummer
        • Vilka exakta datum ni tänkt resa ut från och in i Thailand andra och eventuellt tredje gången. (ungefärliga datum eller tidsspann är inte okej)
        • Till vilket land ni åker
        • Hur ni reser in i Thailand igen (tex flyg, buss, båt etc)
        • Underteckna resplanen
      • Betala avgiften via denna sida.

 

Det går bra att söka för flera personer samtidigt. Välj bara antal personer innan du lägger i varukorgen.

OBS: Glöm inte att skriva under din ansökan.

Skicka detta i ett rekommenderat brev till:

Alla Visum

Box 7145

10387 Stockholm

Du kommer få ditt pass med visum tillbaks efter ungefär en vecka. Det skickas med rekommenderat brev. Returporto ingår i priset och du behöver inte skicka med returkuvert.

Med ett turistvisum får du stanna i Thailand i 60 dagar, men du kan på plats i Thailand förlänga visumet med ytterligare 30 dagar för totalt 90 dagar. Du får då själv uppsöka Immigration Bureau i Thailand.

OBS:

När du söker visum hos Alla Visum så är det vi som ansvarar för din visumansökan under hela ansökningsprocessen. Din visumansökan hanteras av oss och när visumet är klart kommer det skickas tillbaks till dig direkt från oss. Om du har frågor om din visumansökan, var god kontakta oss direkt.

Kontakta oss

  • Om du har några frågor angående visum, tveka inte att kontakta oss.
  • Skicka e-post »
  • Postadress:
    Alla Visum
    Box 7145
    10387 Stockholm
  •  
  • Besöksadress:
    Kungsgatan 37 Stockholm

    Öppet 8 - 18 vardagar

    Kortbetalning med Visa/Mastercard
  •  
  • Telefon:
    08-53332060
  •  

Visumfoto

  • Om ni behöver visumfoton så har vi möjlighet att fotografera er på vårt kontor. Pris 150 kr per person.