Jag vill söka visum till:

Legalisering av dokument

Legalisering av dokument som ska användas utomlands kan vara en tidskrävande process. Beroende på vilken typ av dokument det handlar om, och i vilket land de ska användas, kan dokumenten behöva gå via auktoriserad översättare, notarius publicus, utrikesdepartementet samt ambassaden.

Apostille

För länder som är medlemmar av Haagkonventionen behövs dokumenten i regel inte legaliseras hos landets ambassad, utan det räcker med en apostille, utfärdad av notarius publicus.

Översättning av dokument

Dokument som ska översättas av auktoriserad översättare måste vara skrivna på svenska i original. Dokumenten översätts sedan till det lokala språket (till exempel kinesiska). 

Prisexempel

Kostnad för att översätta och legalisera ett registerutdrag ur belastningsregistret, för att använda för visumansökan till Kina.

Priser inklusive moms och eventuell frakt tillkommer.

Kontakta oss

Vi kan hjälpa dig med översättning och legalisering av dokument. För att veta exakt vad som behöver göras och vad det kostar, var vänlig kontakta oss och beskriv vad du har för dokument så kan vi hjälpa dig.

Alla Visum är ett ombud som kan hjälpa dig med visumansökan till ett antal olika länder. Vi är ett privat företag utan anknytning till någon ambassad. Du kan alltid ansöka direkt hos ambassaden utan att gå via oss. Läs mer om våra fördelar och våra köpvillkor.

Så handlar du:

Lägg rätt kombination i varukorgen och slutför sedan betalningen. Skicka därefter dina ansökningshandlingar till:

Alla Visum
Box 7145
10387 Stockholm

Vi tar emot ansökningar per post från alla oavsett var man bor, och skickar sedan tillbaks pass med visum till er på valfri adress (ange vid beställningen).

Läs mer

Kontakta oss

Om du har några frågor angående visum, tveka inte att kontakta oss. Telefon 9-15, e-post även kvällstid.

  • 08 - 53 33 20 60

OBS! Endast tidsbokning för närvarande

Besöksadress:

Kungsgatan 37
11156 Stockholm

Postadress:

Alla Visum
Box 7145
10387 Stockholm

Visumfoto

 

 

Läs mer om visumfoton.

Om ni behöver visumfoton så har vi möjlighet att fotografera er på vårt kontor. Pris 150 kr per person.

Logga in

×