Jag vill söka visum till:

Visumservice

Alla Visum är ett företag som tillhandahåller visumservice till privatpersoner och företag. Vi förmedlar visumansökningar och sköter alla kontakter med de olika ländernas ambassader och konsulat i Sverige.

Vår visumservice uppskattas av många kunder som ska ut och resa till något av världens alla hörn. De länder som vi främst jobbar med just nu är Indien, Kina, Kuba, Mongoliet,  Ryssland, Thailand och Vietnam, men vi kan ibland även hjälpa till med ansökningar till ytterligare länder.

Goda kontakter med ambassaderna

Då vi besöker många av ambassaderna dagligen så har vi fått goda kontakter med ambassadpersonalen och kan därför garantera en smidig hantering av era visumansökningar.  Vi vet exakt vilka krav som ställs på ansökningarna och kan därmed säkerställa att ansökan är komplett redan innan vi lämnar in den till ambassaden.

Grundlig kontroll av er ansökan

Om det skulle vara något fel med er ansökan så kontaktar vi er direkt för komplettering. Det är ingen risk att er visumansökan blir nekad bara på grund av något fel – vi ser alltid till att lösa det tillsammans med er så fort som möjligt.

Snabbare hantering vid behov

Ibland kan man behöva ett visum extra snabbt. Då kan vi erbjuda expresshantering för att snabba på processen. Hur snabbt det går beror på vilken ambassad det handlar om. Normal hanteringstid brukar i regel innebära 3-7 arbetsdagar beroende på ambassad. I vissa fall går det att få snabbare hantering mot en extra kostnad och en sådan expresshantering kan korta ner tiden till 1-3 dagar i de fall det är möjligt. Observera att vissa ambassader inte alls erbjuder möjlighet till expresshantering.

Alla Visum är ett ombud som kan hjälpa dig med visumansökan till ett antal olika länder. Vi är ett privat företag utan anknytning till någon ambassad. Du kan alltid ansöka direkt hos ambassaden utan att gå via oss. Läs mer om våra fördelar och våra köpvillkor.

Så handlar du:

Lägg rätt kombination i varukorgen och slutför sedan betalningen. Skicka därefter dina ansökningshandlingar till:

Alla Visum
Box 7145
10387 Stockholm

Vi tar emot ansökningar per post från alla oavsett var man bor, och skickar sedan tillbaks pass med visum till er på valfri adress (ange vid beställningen).

Läs mer

Kontakta oss

Om du har några frågor angående visum, tveka inte att kontakta oss. Telefon 9-15, e-post även kvällstid.

  • 08 - 53 33 20 60

OBS! Endast tidsbokning för närvarande

Besöksadress:

Kungsgatan 37
11156 Stockholm

Postadress:

Alla Visum
Box 7145
10387 Stockholm

Visumfoto

 

 

Läs mer om visumfoton.

Om ni behöver visumfoton så har vi möjlighet att fotografera er på vårt kontor. Pris 150 kr per person.

Logga in

×