Jag vill söka visum till:

Översättning av dokument

Dokment som ska användas utomlands kan behöva översättas först, innan de sedan legaliseras och är färdiga att använda utomlands. Om dokumenten behöver översättas eller ej beror på mottagaren i landet där de ska användas. Ibland går det bra med dokument på engelska, men i regel behöver man översätta till det lokala språket.

Auktoriserad översättare

För att kunna översätta dokumentet av en auktoriserad översättare så behöver originalet vara skrivet på svenska. Det översätts sedan till det språk du behöver.

Kontakta oss

Pris varierar beroende på språk, typ av dokument och storlek på dokumentet. Kontakta gärna oss med lite mer information om vad du har för dokument och vad de ska användas till, så kan vi hjälpa er med hela proceduren gällande översättning samt legalisering.

Alla Visum är ett ombud som kan hjälpa dig med visumansökan till ett antal olika länder. Vi är ett privat företag utan anknytning till någon ambassad. Du kan alltid ansöka direkt hos ambassaden utan att gå via oss. Läs mer om våra fördelar och våra köpvillkor.

Så handlar du:

Lägg rätt kombination i varukorgen och slutför sedan betalningen. Skicka därefter dina ansökningshandlingar till:

Alla Visum
Box 7145
10387 Stockholm

Vi tar emot ansökningar per post från alla oavsett var man bor, och skickar sedan tillbaks pass med visum till er på valfri adress (ange vid beställningen).

Läs mer

Kontakta oss

Om du har några frågor angående visum, tveka inte att kontakta oss. Telefon 9-15, e-post även kvällstid.

  • 08 - 53 33 20 60

OBS! Endast tidsbokning för närvarande

Besöksadress:

Kungsgatan 37
11156 Stockholm

Postadress:

Alla Visum
Box 7145
10387 Stockholm

Visumfoto

 

 

Läs mer om visumfoton.

Om ni behöver visumfoton så har vi möjlighet att fotografera er på vårt kontor. Pris 150 kr per person.

Logga in

×