Sverige

Visum till Sverige

Visum och uppehållstillstånd till Sverige


0 kr inkl. moms
Ange din nationalitet.
Ange antal ansökningar.

Vill du söka visum eller uppehållstillstånd till Sverige så kan vi i många fall hjälpa dig med ansökningsprocessen. Priserna varierar, så kontakta oss först för mer information.

Ansökan om uppehållstillstånd på plats i Sverige

Om du redan befinner dig i Sverige med ett giltigt uppehållstillstånd, kan du i vissa fall få ett nytt uppehållstillstånd beviljat, utan att behöva lämna landet för att ansöka. Det kan till exempel gälla följande exempel:

 • Arbetstillstånd.
 • Uppehållstillstånd som egen företagare.
 • Uppehållstillstånd för studier för de som tagit minst 30 högskolepoäng eller genomfört en termins forskarutbildning i Sverige.
 • Uppehållstillstånd som anhörig till en svensk eller nordisk medborgare, eller en person med permanent uppehållstillstånd i Sverige.
 • Uppehållstillstånd för den som är anhörig till en arbetstagare, egenföretagare eller student med uppehållstillstånd för studier.
 • Den som sökt asyl och fått ett tillfälligt uppehållstillstånd. Det gäller även dig som fått ett tidsbegränsat uppehållstillstånd på grund av ömmande omständigheter. Identiteten måste kunna styrkas med till exempel ett pass från hemlandet.

Ansökan om visum eller uppehållstillstånd utanför Sverige

 • Om du som bor i Sverige har släktingar eller vänner som bor utanför Sverige och vill flytta till dig eller besöka dig, så kan vi hjälpa dig med att göra en ansökan om uppehållstillstånd eller visum för den personen.
 • Om du är svensk medborgare eller har uppehållstillstånd och redan är gift med en medborgare utanför EU och ni vill börja bo tillsammans i Sverige.
 • Om du är svensk medborgare eller har uppehållstillstånd och planerar att gifta dig i Sverige med en medborgare utanför EU.
 • Om du är svensk medborgare eller har uppehållstillstånd och vill bjuda in en släkting eller vän som inte är medborgare i ett EU-land för ett besök i Sverige. (E-tjänst för visum, gäller fyra ambassader, 分别是瑞典驻坦桑尼亚达累斯萨拉姆,韩国首尔,伊朗德黑兰和日本东京。其他的需要去当地使馆或VFS递交)

Alla Visum är ett ombud som kan hjälpa dig med visumansökan till ett antal olika länder. Vi är ett privat företag utan anknytning till någon ambassad. Du kan alltid ansöka direkt hos ambassaden utan att gå via oss. Läs mer om våra fördelar och våra köpvillkor.

Så handlar du:

Lägg rätt kombination i varukorgen och slutför sedan betalningen. Skicka därefter dina ansökningshandlingar till:

Alla Visum
Box 7145
10387 Stockholm

Vi tar emot ansökningar per post från alla oavsett var man bor, och skickar sedan tillbaks pass med visum till er på valfri adress (ange vid beställningen).

Läs mer

Kontakta oss

Om du har några frågor angående visum, tveka inte att kontakta oss. Telefon 9-15, e-post även kvällstid.

 • 08 - 53 33 20 60

Postadress:

Alla Visum
Box 7145
10387 Stockholm

Visumfoto

 

 

Läs mer om visumfoton.

Om ni behöver visumfoton så har vi möjlighet att fotografera er på vårt kontor. Pris 150 kr per person.

Logga in

×