Jag vill söka visum till:

Våra tjänster

Undvik ambassadernas begränsade öppettider - Vi har öppet varje vardag och du behöver aldrig boka tid.

Tillgänglig kundtjänst - Vår kundtjänst är redo att svara på dina frågor, varje vardag. Det går bra att ringa eller skicka e-post.

Skicka din ansökan per post - Till exempel Thailand tillåter inte att man ansöker via post. Inga problem! Skicka till oss istället så går vi till ambassaden med din ansökan. Vi köar åt dig och du spar tid.

Snabbare visum - Visum till Kuba utfärdas medan du väntar om du besöker oss, eller samma dag om du ansöker via post.

Ansök till flera länder samtidigt - Ska du besöka flera länder räcker det att skicka in dina handlingar en gång. Vi sköter kontakterna med samtliga ambassader och ordnar alla visum på samma gång.

Kombinerade tjänster - Behöver du hjälp med översättningar samt legaliseringar kan vi hjälpa er med det samtidigt som er ansökan. Kontakta oss per telefon eller mail.

Hjälp med ansökan - Vi ger dig så mycket hjälp som du behöver. Det ska inte vara krångligt eller svårt att ansöka. Vi kommer tillsammans se till att du får ditt visum.

Förenklad betalning - Glöm kontanter i kuvertet eller förskottsbetalning till bankkonto. Vi har enkel betalning på nätet med kort, direktbanksbetalning samt även postförskott. Du väljer själv. Stora företag kan få faktura i efterskott på alla företagets ansökningar, och spar därmed mycket administration.

Flexibel leverans - Föredrar du Posten, DHL, eller budfirma? Vill du hämta på vårt kontor? Allting är förstås möjligt.

Alla Visum är ett ombud som kan hjälpa dig med visumansökan till ett antal olika länder. Vi är ett privat företag utan anknytning till någon ambassad. Du kan alltid ansöka direkt hos ambassaden utan att gå via oss. Läs mer om våra fördelar och våra köpvillkor.

Så handlar du:

Lägg rätt kombination i varukorgen och slutför sedan betalningen. Skicka därefter dina ansökningshandlingar till:

Alla Visum
Box 7145
10387 Stockholm

Vi tar emot ansökningar per post från alla oavsett var man bor, och skickar sedan tillbaks pass med visum till er på valfri adress (ange vid beställningen).

Läs mer

Kontakta oss

Om du har några frågor angående visum, tveka inte att kontakta oss. Telefon 9-15, e-post även kvällstid.

  • 08 - 53 33 20 60

OBS! Endast tidsbokning för närvarande

Besöksadress:

Kungsgatan 37
11156 Stockholm

Postadress:

Alla Visum
Box 7145
10387 Stockholm

Visumfoto

 

 

Läs mer om visumfoton.

Om ni behöver visumfoton så har vi möjlighet att fotografera er på vårt kontor. Pris 150 kr per person.

Logga in

×